Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws over het televisieprogramma “Van Slager tot Chef” van RTL4. Het tweede seizoen van dit programma wordt uitgezonden vanaf 23 oktober 2016; elke zondagmiddag rond 16:30. Op deze pagina treft u nieuws van de redactie, leuke wetenswaardigheden over onze sponsoren en ‘behind the scenes’ informatie. Heeft u een belangrijk nieuwsfeit over het slagersvak? Was u bij opnames en heeft u hiervan foto- of videomateriaal? Leest u in de media iets over ons programma? Laat het de redactie weten op tv@studiohogeheren.nl. Uiteraard kunt u ons ook volgen via ons Facebook kanaal.

Inschrijven voor seizoen 3

Van Slager tot Chef komt in het najaar van 2017 terug op televisie met een nieuwe reeks van 8 afleveringen. We zijn op zoek naar 16 enthousiaste kandidaten. Schrijf je nu snel in.

Lees meer

Slager op werkbezoek in USA

Slager Sjaak en chef Mathijs op werkbezoek in de VS, op zoek naar de herkomst van het US Beef. Mede mogelijk gemaakt door Zandbergen World’s Finest Meat en USMEF.

Lees meer

Achter de schermen

Kijk achter de schermen bij Van Slager tot Chef   De maand augustus 2016 stond in het teken van het opnemen van een nieuwe serie ‘Van Slager tot Chef’. De nieuwe afleveringen zie je vanaf zondag 23 oktober om 16:30 bij RTL4. Als opwarmer naar het nieuwe seizoen herhaalt RTL4 seizoen 1 vanaf zondag 28 […]

Lees meer

Opnames seizoen 2 van start

Dit najaar komt ‘Van Slager tot Chef’ weer terug op de televisie met een serie van acht gloednieuwe afleveringen. Ook dit seizoen wordt het RTL4-programma gepresenteerd door Corine Boon. De kandidaten en slagers zijn inmiddels bekend en de opnames zijn in volle gang.   Corine’s eerste uitstapje was met de boot naar Texel. Slager Michael […]

Lees meer

Aanmelden seizoen 2 Van Slager tot Chef

Leerling slagers kunnen zich nu aanmelden als kandidaat voor Van Slager tot Chef seizoen 2. Lees hier alles over de aanmeldprocedure.

Lees meer

Naar het nieuwsarchief!

Geproduceerd door

Website design & techniek ontwikkeld door Marper