Thema & Recepten

Ben jij geïnspireerd geraakt door het thema en de gerechten die je hebt gezien in ‘Van Slager tot Chef’ en wil jij graag hiermee thuis of in jouw slagerij of horecabedrijf aan de slag? Op deze pagina plaatsen we wekelijks de recepten van onze chef Mathijs Vrieze waarin hij in drie simpele stappen uitgelegd hoe je het inspiratiegerecht van de week zelf kunt klaarmaken.

De kruiden tuk-tuk

Gezien in aflevering 8

Recept: Fajitas salade bowl

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 8 ter inspiratie Fajitas salade bowl met sukade biefstuk en krokante wrap
 gemaakt. Wil je het zelf ook maken? Lees hier het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 7

Recept: Varkens ribeye

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 7 ter inspiratie Varkens ribeye met aardappeltortilla en pipirrana salade gemaakt. Wil je het zelf ook maken? Lees hier het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 6

Recept: Saltimbocca

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 6 ter inspiratie Saltimbocca met geroosterde groenten en Italiaanse spaghetti gemaakt. Zelf ook aan de slag? Lees hier het recept

Lees meer

Gezien in aflevering 5

Recept: Aziatische worstjes

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 5 ter inspiratie Aziatische worstjes met knapperige groenten en cashewnoten. Wil je het zelf ook maken? Lees hier dan het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 4

Recept: Argentijnse hamburger

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 4 ter inspiratie Argentijnse hamburger met chimichurri en zoete aardappel gemaakt. Wil je het zelf ook maken? Lees hier het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 3

Recept: Lamskoteletten

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 3 ter inspiratie Lamskoteletten met gekruide couscoussalade en tajin groenten gemaakt. Wil je het zelf ook maken? Lees hier het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 2

Recept: Varkenshaas met spek

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 2 ter inspiratie Varkenshaas met spek en een puree van knolselderij gemaakt. Wil je het zelf ook maken? Lees hier het recept.

Lees meer

Gezien in aflevering 1

Recept: Biefstuk met noedels

Onze chef Mathijs Vrieze heeft in aflevering 1 ter inspiratie voor de Mediterrane keuken Biefstuk met noedels, Japanse groente en teriyakisaus gemaakt. Zelf ook aan de slag? Lees hier het recept

Lees meer

Geproduceerd door

Website design & techniek ontwikkeld door Marper